top of page
Ara
  • burcuerkan1

MUTFAK TADİLAT MALİYETLERİ

Güncelleme tarihi: 19 Ara 2022




Evinize yeni bir mutfak mı yaptırmak istiyorsunuz?


Maliyetler konusunda endişeleriniz mi var? Mutfak kadar kullanılan bir yerin yenilenmesi zaman ve para yönünden zor olabilecektir. Ancak önceden kapsamlı bir araştırma yaparak baştan sona daha sorunsuz bir tadilat yolculuğu sağlayabilirsiniz!


Pi Mutfak Banyo Tasarım, tadilat sürecinin tüm yönlerini kolaylaştırmak için burada. Profesyonel ekibimiz, planlanan iş akışı, mutfağınızın tasarımı ve sizlerin destekleriyle birlikte sorunsuz bir şekilde yeni mutfağınıza kavuşmanıza yardımcı olabiliriz.


Bir mutfak yenileme işinde, projenin maliyetini etkileyebilecek faktörler arasında mutfağınızın mevcut boyutu, durumu, seçtiğiniz malzemeler, kapak seçenekleri ve kullanılan aksesuarlar yer alır. Örneğin, mutfak tezgahlarında kullanılan granit tezgah, çimstone tezgah veya laminant tezgah gibi seçenekler maliyet açısından etkili olur. Aynı şekilde lake kapak, vakum pvc kapak veya akrilik kapak gibi maliyeti etkileyen seçenekler de mevcuttur.


Diğer maliyet faktörleri, mevcut duvarların, tesisatların, kapıların, aydınlatmanın, tavanın veya kat planının değiştirilip değiştirilmeyeceğidir.


Bir mutfak tadilatının maliyeti ve zaman çizelgesi hakkında aldığımız bazı sorular.


Mutfak tadilatımız için fiyat teklifi almamız ne kadar sürer?


Pi Mutfak Banyo Tasarım olarak bizi aradığınız ve ofisimize geldiğiniz zaman ücretsiz keşif için bir randevu oluşturuyoruz. Sizin ve bizim için en uygun zamanda evinize gelip istekleriniz doğrultusunda ölçülerimizi alıyoruz ve size mutfak tasarımımızla birlikte fiyat teklifimizi sunuyoruz. Bütün bu teklif sürecini 1 hafta içinde tamamlamış oluyoruz ve sizden gelen olumlu cevabı heyecanla bekliyoruz.


Mutfak malzemeleri ve renk seçeneklerini nerede görebiliriz?


Sizler için yenilediğimiz mağazamızda mutfak ile ilgili kapak, tezgah gibi malzemelerin renk ve modellerini görebilirsiniz. Bunların dışında kullanılacak tüm seramik, aksesuar ve batarya gibi malzemeleri anlaşmalı olduğumuz yerlerden bizlerin vasıtasıyla görebiliyor ve indirimli olarak faydalanabiliyorsunuz. Pi Mutfak Banyo Tasarım olarak doğru mutfak seçimi, hangi renklerin, stillerin sizin için daha iyi olabileceği konularında yardımcı oluyor ve rahatlıkla seçim yapmanızı sağlıyoruz.


Mutfak tadilat projemizde ek maliyetler çıkar mı ?


Pi Mutfak Banyo Tasarım olarak sunduğumuz fiyat teklifimizde yıkım atımdan, elektrik su tesisatlarına, mutfak mobilyasından, tezgahlara ve kullanılacak tüm malzemelere kadar her ayrıntısını tek tek yazarak sizlere sunuyoruz. Bu nedenle sizlere artı ek maliyet kesinlikle çıkarmıyoruz. Sizler evinize gelecek olan hizmeti, mutfak tasarımınızı ve buna ödeyeceğiniz net fiyatı, bizlerde en iyi şekilde yapılacak olan tüm çalışmaları , profesyonel ekibimizle ve zamanında tamamlamayı kabul ediyoruz. Sonunda keyifle zaman geçirebileceğiniz mutfağınıza sizleri kavuşturuyoruz.


Daha fazla bilgi ve ücretsiz keşif için bizimle iletişime geçin .


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page