top of page
Ara
  • burcuerkan1

BANYO TASARIMLARINDA ÖNEMLİ DETAYLAR

Mevcut banyonuz eski mi görünüyor? Sıkıcı tekdüze karolara bakmaktan bıktınız mı? O zaman şık ve modern bir banyonun zamanı gelmiş demektir.


Pi Mutfak Banyo Tasarım olarak geniş yelpazemiz ve özel tasarımlarımızla sizlerleyiz.


İhtiyacınız olan tüm tasarım fikirleri, farklı renk ve desenlerde seramikler, banyo dolap ve vitrifiye seçenekleri mevcuttur.


İlk olarak banyolarımız için doğru fayans seçimi yapmalıyız. Doğru seçim banyomuzun büyüklüğüne, tarzına ve tabi ki zevkinize göre belirlenecektir. Banyo tasarımlarında modern, country, geleneksel, endüstriyel

gibi birçok değişik tarzlar önümüze çıkmaktadır. Bu tarzlara daha sonraki blog yazılarımızda ayrıntılı bir şekilde yer verilecektir.



Banyolarda Fayans Seçimi


Banyo tasarımlarında genel görünümü en çok etkileyen ve tamamlayan yapı malzemesi zemin ve duvar için kullanılacak fayans seçimi olacaktır. Fayansların renk ve dokusundan önce, banyolarınıza uygun boyut seçimi de çok önemlidir. Hepimizin bildiği gibi son dönemlerde büyük fayanslar çok daha fazla ön plana çıkmaktadır. Tabi ki burada etkili olan banyolarımızın boyutlarıdır. Büyük banyolar için 120*60 ölçülerinde fayanslar çok daha geniş ve ferah gösterirken, daha küçük banyolarda 30*60-60*60 gibi seçenekler tercih edilebilir. Bu nedenle banyolarda buna benzer fayans seçimi yapmanız, görünüm açısından çok daha ferah ve çok daha geniş bir alana sahip olmanıza yardımcı olacaktır.


Banyolarda Dolap Seçimi


Tarzımızı seçip, fayanslarımızı belirledikten sonra artık dolap renk ve modellerine karar verebiliriz.


Seçmiş olduğumuz fayanslar daha Modern tarzda ise ona uygun tezgah üstü lavabolu, parlak kapaklı, led aynalı dolaplar tasarlayabiliriz. Tasarladığımız banyo dolapları, her zaman kullanım kolaylığı ve fonksiyonelliğiyle ön plana çıkan dolaplar olmalıdır.


Banyomuzda kullanacağımız aksesuar ve aydınlatma çeşitleriyle de kendi tarzımızı yaratıp muhteşem bir banyoya kavuşabiliriz.


Eğer tarzımız daha çok Country tarzına yakın ise retro kapaklar ve renklerle tasarlanan banyo dolapları sizlere uygun olabilir. Kullanılacak olan nostaljik ayna modelleri, retro banyo aksesuarları ile çok daha şık ve etkileyici banyo tasarımları yaratabiliriz.


Sizler için hangi seçeneklerin en iyi olduğu konusunda kafanız karıştıysa bizi arayabilir, hem kahve, hem de sohbet için showroomumuza gelebilirsiniz. Bekliyoruz…..

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page